Besök av motorcykel

/
0 Comments
I tisdags fick vi besök av farfar Lasse, eller "ar ar" som är Josefines benämning. Han kom i höstkylan på motorcykel. Tyvärr jobbade Mårten kväll och Therese likaså, vilket gjorde att Josefine fick vara hos Gullvi och Ronny på eftermiddagen och kvällen. Men vid 19-tiden kom hon hem och kunde leka lite igen. Men vi hade hela onsdagen på oss. Då hon av någon anledningen börjat vakna tidigt igen fick vi en "morgonstund har guld i mun" redan kl 06 ... ZZZzzz. Men vi hann med mycket den dagen. Vi startade med en tur till tippen redan på morgonen bara för att se att den öppnar kl 11. Jaja, inte mycket att göra än att åka till lekplatsen ett tag. Då vi ändå satt i bilen körde vi till Stavstensudde och lekte en timme.

Det ser ganska kul ut eller hur ? Hon börjar bli en riktig fena på att gunga, inte får man hjälpa till heller ... Efter en tur till Clas Ohlsson för shopping, lite lunch och sömn i vagnen var det dags för en tur till BVC. Det var 18-månaders kontroll. Det är inte klokt vad tiden går fort, det var inte länge sedan vår lilla tjej inte kunde lyfta upp huvudet. Nu är hon en riktig skånska som säger "Jaeee" (hur mycket jag än försökt med JAA ...). Hon var 83 cm lång och vägde 10,6 kg. Vi kunde inte göra några av de uppdrag som doktorn ville t ex bygga med klossar då hon blev tvärilsk så fort doktorn ville peta på henne. Det blev mest "Kan hon [sätt in valfri 18 mån kontroll] ? Svaret blev Ja på dessa.

Sen var det dags för lekplatsen på vägen hem, denna gång Östervångsparken och gungorna. Lite hjälp att komma i kan vara bra.


Tittut leken i huset är en av favoriterna. Glad som en solstråle är hon iallafall ...




You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.