Trelleborgssemester

/
0 Comments
Tid är en faktor, nog så viktig. Därav dröjsmålen mellan våra uppdateringar på bloggen. Men efter vår resa upp till Stockholm har vi haft några bra veckor här nere i Trelleborg. Med fint väder och inneboende (ända från Miami minsann) Vi har passat på att åka till stranden de dagar som haft bäst väder (även om det var ett tag sedan nu). Det har varit jättekul, lite blåsigt men ganska varmt i vattnet. Josefine har trivts som fisken i vattnet, även om hon för det mesta hållit sig i strandkanten och i sanden. Ja, när inte hon har haft en vattenkanna till hands förstås. Vad är det med vattenkannan och fenomenet vattna som är så kul?

Det gäller att koncentrera sig när man äta mat, annars kanske man tappar något ... Som synes på bilden är soldräkt verkligen något att rekommendera. Solfaktor 30, någon?


Efter en eftermiddagslur i vagnen på stranden, kan hon vara lite svårväckt ... men Therese njuter av stunden ... det är inte alla dar det är så här mysigt.

Efter ett besök på standen en av dagarna var vi hos våra vänner Tom och Maria och utnyttjade deras pool. Varmt och gott. När väl Josefine kom på att hon själv kunde stå och springa i poolen var det ännu roligare.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.