En dag med Josefine

/
0 Comments
En dag med Josefine börjar någon gång mellan 06:30 och 07:30 då Josefine vaknar efter att för det allra mesta sovit hela natten. Vi äter frukost i uterummet och gör oss i ordning för en ny dag. På förmiddagen är vi oftast ute och josefine hjälper till att vattna blommorna , leker i sandlådan eller med sina bilar eller med sina dockor och dockvagn.Framåt 11-tiden är det dax att laga lunch och idag hade vi rotfrukter i ugnen till lax. Josefine hjälper gärna till att laga maten (läs: vill gärna smaka). Efter lunch sover hon 1,5 timme i vagnen utomhus.

När Josefine vaknat äter vi mellis och om vädret är bra går vi ut i trädgården igen eller cyklar till någon lekplats. Josefine älskar att bara sitta i cykelsitsen och titta på allt medans mamma eller pappa cyklar. Idag plockade vi fallfrukt som den kraftiga vinden hade blåst ner.

Vårt charmtroll!!!
Efter middagen på kvällen leker vi ofta en stund, en favorit för tillfället är att ta en dockvagn eller en leksak med snöre och gåspringa runt bordet i uterummet. En annan favoritsysselsättning är böcker, vi läser många böcker varje dag.
Josefine har den senaste tiden blivit lagd omkring 19:30 - 20:00 och brukar ligga och prata en stund innan hon somnar . Det är rätt så roligt och stå utanför och lyssna på ordsvamlet, dvs alla nya ord som hon hela tiden övar på.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.