Sanibel Island - snäckparadiset

/
0 Comments
Som sagts tidigare hade vi bil. En ganska sjyst bil - Chrysler PT Cruiser. Inget fartmonster direkt men den funkade bra. Då vi inte bara kunde stanna i Miami och shoppa (tack Håkan för att du lyfte hem lite till oss) hade vi bestämt oss att åka till Sanibel Island och samla snäckor och sand (sand som Håkan senare fick i present som tack för hjälpen ...). Det var en tur på 3-4 timmar genom Everglades. Mycket alligatorer längs vägen (ja, på andra sidan staketet alltså) men annars en ganska tråkig rak vägsträcka ... men fram kom vi.

Efter mycket letande hittade vi en bra strand andra dagen vi var där. Vi bodde inte på ön då det var för dyrt, men vi hittade ett hotell med OK priser på fastlandet.

Här leker Josefine på stranden. Det var ganska mycket hålla handen och gå runt med henne. Ja, en av oss gjorde det medans den andra slappade i solen eller läste en god bok. Här har hon hittade några färgglada stolar att leka i ... nej, det var inte våra. Men är man 11 månader är det svårt att skilja på mitt och ditt. Vem behöver leksaker ?

Vakna efter en eftermiddagslur är heller inte kul ...

Den första kvällen, den 14 februari, Alla Hjärtans dag firade vi på en restaurang på Sanibel. Detta är faktiskt Josefines första Happy Hour :-) God mat var det minsann.



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.