Minisemester - Röstånga Camping

/
0 Comments
En helgdag i Maj drog vi tillsammans med familjerna Åslund, Malmqvist och Rasmussen till Röstånga camping en bit uppåt i Skåne. Vi hade härligt väder och första kvällen var det verkligen grillväder. Ok, sommarvärmen var inte där ännu på kvällen, men lilte grillad mat och rosé var allt i ordning. 


Vi hade hyrt en campingstuga per familj. Ja, stuga och stuga, det var mer av en husvagn utan hjul. Det var inte stort, men tillräckligt. Om man backade in på toaletten ... annars kunde man knappt komma ut igen.





Första natten var det svinkallt i vagnen ... ahh, vad vi frös allihopa. Det visade sig att alla andra familjer i liknande vagnar hade frusit lika mycket ... men vi hade heller inte dragit på det elementet som fanns. Vi fick skylla oss själva helt enkelt .. men det blev bättre natt 2. Då var det j*vligt varmt istället ... nåja.


Dag 2 packade vi ihop det som behövdes för utflykt och gick helt sonika på utflykt i skogen. Vi hade kollat upp ett ställe vid en liten sjö. Siktet var inställt på lite grillning.


Väl framme vid den lilla sjön var det grillning. Vilket mysigt ställe!


Vatten ... finns det något roligare att leka med när man är barn??? Tror inte det!


Alla barn var på gott humör, Lukas sprang runt och lekte.


Josefine provade på grillningen.



På vägen hem var det lite lek i skogen och en del trötta ben, men inte så farligt som man kunde tro.


Lite senare under dagen var det kanotdags på den lilla sjön utanför stugan. Barnen hade god hjälp av mamma som har gott om erfarenhet från tiden i scouterna. Roligt var det också, jag tror nästan alla barn och vuxna provade att paddla en liten bit.


Kvällen avslutades med god grillat mat och ett härligt långbord med alla vänner. Vilken härlig samling!!


Sista natten frös vi iallafall inte ... men svettades istället, men det var mycket bättre. Frysa är inte kul.


Sista morgonen bjöd på bra väder och efter frukost och städning var det dags att åka hem. Men vilken mysig minisemester det var. När ska vi dit igen?


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.