Kalvinknatet 2014

/
0 Comments
Kalvinknatet, den årliga löpartävlingen för barn som anordnas av Skånemejerier. Äntligen fick tjejerna delta. Madeleine fick springa syskonklassen med sällskap av en vuxen och Josefine fick springa förskole-klassen helt själv. Vi var på plats hela familjen för att heja på våra tjejer och deras vänner och bekanta. 

Här är Madeleine och jag på väg till starten av vårt varv runt Östervångsstadion. 


Nu är vi nästan i mål ... ett och två, hej och hå. Madeleine var jätteduktig och småsprang hela varvet med mig i handen, imponernande för en 5-åring!


Lite senare var det dags för Josefine att starta. Vi hade varit ute och tränat ett par kortare sträckor tillsammans med båda flickorna. Det verkade som om det hjälpte till något. Hon tyckte det var kul men lite jobbigt.


Loppet var på mellan 7-800 meter och här är hon på målrakan. Belöningen för alla deltagare var varsin Kalvintröja och lite annat.


Lukas som var lite liten för att springa fick allafall träffa Kalvin ... glad eller rädd är frågan ...


De fick självklart varsin medalj, hur stolta som helst!



Vi hade packat matsäcken som vi åt efteråt under tiden vi hejade fram våra kompisar och vänner i loppet. Det var full med folk och kul att se alla kämpa sig igenom tävlingen. Vissa tog det på mer allvar än andra.


Lukas, ja han försökte mest spela cool vid staketet ... funkade rätt bra det med!



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.