Mikaeli Marknad - barnfestival och tivoli

/
0 Comments
Mikaeli Marknad, eller Palmfestivalen som som de har döpt om den till de senaste åren, är en av årets höjdpunkter och Trelleborgarna går ofta man ur huse för att träffa folk som de bara träffar under, ja just det, Mikaeli marknad.
De senaste åren har marknaden förutom marknadsstånd och tivoli även haft en barnfestival på lördagseftermiddagen och så även i år. Det finns en massa aktiviteter för barnen bland annat fiskedamm. Här får Josefine napp på en godispåse...
medans Madeleine får lite hjälp av pappa för att fånga sin godispåse.


Två hoppborgar fanns det också, indelat i åldrarna 1-4 och 5-8. Josefine är en väldigt omtänksam storasyster som hjälper Madeleine upp och visar henne till rätta. Men sen när Madeleine åkt några gånger tillsammans med Josefine så klättrade och åkte hon helt själv.



Se upp, här kommer vi!






Man kan åka på fler sätt än på gumpen...





Två ponnyer fanns också till förfogande i stadsparken och Josefine var modig nog till att sitta upp och rida ett varv. Så stolt hon var efteråt!!



Hela familjen älskar att åka karusell. Här åker jag och Josefine tillsammans med Samuel. Twister är en riktig favorit hos Josefine, hon gillar när det snurrar runt, runt, runt.



Även Madeleine gillar karuseller, fast hon brukar än så länge välja de som inte går fullt så fort.








You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.