Lek med bad och middag i Vidja

/
0 Comments
En helg drog vi med hela familjen till Stockholm. Vi var bjudna på Pernilla och Magnus gemensamma 30-årsfest. Men då passade vi även på att träffa lite kusiner ute på landet.

Här är Josefine, Emilia och Madeleine i full gång med att gunga.

Tre skottkärror ... det är viktigt att det är lika ...

Här tisslas och tasslas det ...

"Jag tror det är lite kvar längst ner i skålen ... "

Josefine tränar på att läsa. Hon har blivit riktigt duktig på det och läser de flesta ord. Det är riktigt kul hemma nu. Madeleine upprepar nästan allt vi säger och när vi säger något så börjar Josefine ljuda sig fram till ordet. En härlig tid.

Undra vad Bodil berättar för hemligheter för Therese? Ljugarbänken ...

För att komma iväg en sväng tog vi oss bort till badplatsen. Just då på eftermiddagen blev vädret sämre, men vi prova på att bada. Ja, barnen iallafall ... det var INTE varmt i vattnet och det var INTE varmt i luften just då.

Men barnen hade kul.


Efteråt var det lite kallt men det kunde Therese hjälpa Josefine med.

William och Emilia hade lekt med Josefine och Madeleine hela dagen och på eftermiddagen kom Karin med Linnea förbi. Hon fick genast Madeleines fulla uppmärksamhet. "Nea, nea" fick vi höra både en och två gånger.

Här leker alla barnen "klappa bebisen Linnea"

Karin och Linnea ... som Ni ser är det inte jättevarmt ute. Efter ett tag började regnet, då åkte vi hemåt till huset för lite matlagning istället.

Madeleine var där Linnea var ... läsandes en godnatt-saga. Så sött!

Äntligen fick hon också hålla i henne. Hon är så försiktig och som den pussgurka som hon är i vanliga fall fick sig Linnea både en och två pussar och kramar.

Det var en kul dag på landet och det var trötta barn som åkte till lägenheten för att sova inför en ny dag.



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.