Palmfestivalen

/
0 Comments
Den sista helgen i augusti varje år är det dags för Palmfestivalen, en festival med knallar, tivoli, uppträdande och mycket folk. En trevlig tillställning, många att träffa i folkvimlet, spännande att ta sig fram med barnvagnar och framförallt en utmaning att hålla reda på barnen.

Tidigare på dagen hade många av oss (Mårten, Therese, Pernilla R, Håkan, Peter och Magnus) varit duktiga och sprungit Trelleborgsloppet, både 10 och 5 km. Bra jobbat allihopa. Våra barn passades av Gullivi och Ronny, stort tack för hjälpen, det hade varit klart jobbigare och gått mycket långsammare att springa milen med barnvagn ... särskilt en dubbelvagn :-)

När alla var ombytta och klara igen efter loppet drog vi ner till stan för att möta upp. Trots att det var relativt tidigt på förmiddagen var det gott om folk ute.

Madeleine fick en liten powerdrink för att orka med allt ståhej.

Eftersom det var lördag ville Josefine ha lördagsgodis. Hon har börjat med det men i begränsade mängder, hon brukar bli nöjd med en tablettask eller som i detta fall, en klubba.

Vid ett tillfälle när Josefine stack iväg för att kolla på "Bananer i Pyjamas" (ni vet dem som stojar och står i) fick Madeleine tag i klubban ... inte vad vi hade tänkt oss direkt men ... ja ja ... det såg ut som om den passade henne också ... bra när barnen kan dela på lördagsgodiset.

Josefine, Samuel och Ellemina satt framme på scenen för att komma närmare Bananer i Pyjamas.

De barn som ville kunde få en kram av bananen ... Josefine ville inte.

Efter en stund i Stadsparken tyckte barnen att de ville åka lite karuseller. Här är det fullt ös i en av attraktionerna.

Här åker vi igen ... denna gången fick vi åka vad som kändes som hur länge som helst. Denna stannade flera gånger och släppte av folk som antingen inte ville åka eller som vart lite yra. Josefine älskade denna ...

Hampus ville också åka, men han är lite för lite för de allra snabbaste. Men han åkte karusell så det stod härliga till också. Han älskade att åka.



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.