Julafton i Sälen

/
0 Comments
Julafton med snö, det är något speciellt med det. Framförallt är det något vi inte är vana vid i södra Sverige. Men även om det var snö ute, väntade vi på tomten inne. När tomten väl varit här var det dags att öppna alla paket under granen. Här har Josefine fått ett stort paket att öppna.


Ett "lekhus", Josefine blev jätteglad för detta och för alla andra paket med hennes namn på. Fullt med leksaker (tur hon ska få nytt rum så allt får plats)

Även vi andra fick också gott om paket. Här har Samuel fått ett fint pussel som barnen leker med.

Även Therese hade varit snäll under 2008, något tomten hade koll på. En värmefilt att använda under kalla dagar i Trelleborg. Inte helt fel, eller hur Therese?

Josefine fick ett antal små djur av olika storlekar och från olika världsdelar att leka med. Det var nästan en hel djurpark (elefant, lejon, gris etc). Det blir spännande att hitta alla innan vi åker härifrån ...

Vi hade en jättetrevlig julafton med god mat, god dryck (Reimerholms snaps var riktig god), bra väder, bra skidåkning och trevlig sällskap. Här kan vi fira fler jular, det är något visst med en vit jul ...






You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.