Sälen kryper

/
4 Comments
Heureka, nu har det hänt ... Idag, onsdagen den 14 November 2007 har Josefine börjat krypa för första gången. Vi anade att det var på gång redan i måndags, men då tog hon sig inte hela vägen fram. Då lade hon sig mest på mage och gungade upp och ner som en säl, liksidigt med armar och ben. Men det var då det, nu är det dags att stänga alla grindar, plugga alla vägguttag och säkra alla hyllor.



Vilken tur att vi skruvade fast hennes nya bokhylla i sitt rum i veckan (ja, hennes rum är nu helt inrett, med bård, säng, stol, bokhylla och lampa), nu när hon börjat krypa, dröjer det inte länge förrän hon kan ta tag i saker och resa sig upp ... ja och sen vips flyttar hon väl hemifrån och vi får stå och gråta en skvätt på trappan ...


You may also like

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att det till helgen blir möjlighet att med egna ögon titta på Josefine´s krypövningar. Föreställer mig att hon är mäkta stolt.

Mormor

Familjen Malmqvist sa...

Oj så duktig hon är och nästan precis på 8 månadersdagen! Om ni hade mycket att göra innan så vänta bara och se nu! Och var extra uppmärksamma om det plötsligt blir knäpptyst för då har hon hittat nåt hon absolut inte får röra.
Kram från moster och Håkan

Familjen Malmqvist sa...

Undrar om ni har visat henne filmer från Gabriels "kryptider", för det verkar som att hon brås på kusinen och kryper med en fot och ett knä.
//Håkan

Edvardsson/Nyberg sa...

Som många andra föräldrar "tror" vi att vi säkrat huset ... men jag antar att vi upptäcker att vi inte har det i det där "tysta" ögonblicket när hon hittar något hon inte får leka med ...

Använder Blogger.