En ganska vanlig vecka

/
0 Comments
Nu när Josefine kommit upp i 8 månader händer det mycket på en gång. Hon har lärt sig krypa lite snabbare och över trösklarna. Detta för också med sig att sömnen blir lite mer orolig, mycket att tänka på och sortera in i rätt fack antar vi. Drömmer gör hon också. Hon har även en ganska lustig position i sängen ... eller vad sägs om denna?

Hon har nu också blivit en hejare på att äta själv, bordskicket är väl kanske inte på topp ännu, men det kommer. Tack IKEA för barnstolen och det extra lilla bordet, passar perfekt som uppläggningsfat i samband med en måltid. Det ger föräldrarna lite lugn och ro vid matbordet. Pasta, ärtor, broccoli och Mamma Scans köttbullar är Josefines favoritmat just nu.


En av de sakerna som alla barn verkar tycka är jättespännande och roligt är att hjälpa till att plocka ur diskmaskinen, rycka ur smutsig disk ur diskmaskinen eller bara stå lutad mot diskmaskinen ... så också Josefine. Hon hjälper Therese med detta för jämnan . Hoppas det håller i sig upp i tonåren ...


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.