Babysim med Josefine

/
2 Comments
Då vi missade första gången på babysimmet pga bröllop i Stockholm skyndade vi oss till gång nummer två. Vi dök upp badhuset i Trelleborg lagom innan kl 17 på måndagen med Josefine i sina nya söta bikinibyxor.

Josefine har badat ganska mycket hemma i sin balja (och i vasken om det saknats balja) så vi hoppades att hon inte skulle vara rädd för vattnet. Vi hade rätt, hon tyckte att det var roligt. Jag (Mårten) gick ner och fick lite instruktioner från läraren däribland sång och lek.

Hon fick simma på mage, flyta på rygg och plaska med händerna. Hon kunde även suga på fötterna - något som är mycket populärt i hennes värld för tillfället.

Visst ser både Josefine och Mårten nöjda ut. Då vi hade fått reda på att det bara var en förälder i taget i badet hade inte Therese med sig några badkläder, men nästa gång ska vi båda bada med lillan.
Man kan väl lugnt säga att det var bättre plats i herrarnas omklädningsrum. En barnstol från IKEA stod på plats i duschen. Perfekt, det blir lite lättare att duscha av henne då. Josefine såg lite förvånad ut då det var första gången hon duschade ... men det gick mycket bra iallafall.



You may also like

2 kommentarer:

Familjen Malmqvist sa...

Det är bra ni vänjer Josefine så att ni kan använda vår pool i februari. Vi har diverse simringar, flytbåtar mm så det behöver ni nog inte tänka på att ta med. Jättesöt är hon i sin bikini!!
Kram från moster

Gullvi sa...

Undrar vem som har roligast????
Det finns många vattendjur i släkten att brås på så Josefine har goda förutsättningar då hon redan älskar att bada.

Kramar till er alla tre
Mormor

Använder Blogger.