Madeleine 4 år

/
0 Comments
Vår lille "Buddha" har blivit stor ... fyra år stor iallafall. Madeleine är numera en liten tjej på fyra år med väldigt bestämd vilja (vad har jag hört det förr), ger sig inte i första taget och är ganska bra på att retas med storasyster ... lillayster som hon är. 

Men när man fyller år får man paket och frukost på sängen.


Man får inte bara frukost på sängen, man får välja frukost som serveras ... och Madeleine valde våfflor och chokladstenar på. Härlig kombination av frukost ... självklart var det inte bara det som serverades, det blev "vanlig' frukost efter detta också ... yogurt och macka.



Lukas fick också våffla, men han är fortfarande lite liten för att äta i sängen, men då stolen är flyttbar löste sig det iallafall ...


I ett av Madeleines paket var det ett par inlines, något hon verkligen önskat sig, det vara bara att testa direkt. Vädret hade vi med oss vilket gjorde roligare!


Då Josefine åkt skridskor hela vintern med dagis fick hon lära Madeleine hur man skulle göra, att åka på is under hela vintern har verkligen utvecklat hennes åkning!



På morgonen innan dagis var tiden lite begränsad vilket gjorde att vi bara tog något litet paket, men då Therese kom hem på eftermiddagen var det dags för resten av paketen ...


Lite mys med pappa hann vi också med!



Hela förra året och början av detta har Madeleine övat på sin springcykel för att få upp balansen och hon har verkligen fixat det galant. Därför tyckte vi att det var dags att hon fick en egen riktigt cykel. Vad kan vara bättre än en sådan i present?


Det roligare var att hon i princip bara hoppade upp och stack iväg, utan ett pip ... hon fixade det direkt ...


Hon verkligen älskade det också!


Josefine tyckte också det var kul med en "kompis" att åka runt med ...


Efter en intensiv dag började Lukas bli lite trött, då passar det bra att mysa i mammas famn!


Grattis Madde, fyra år idag! Hurra hurra hurra!



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.