Astrid Lindgrens Värld dag 2

/
0 Comments
Två dagar på Astrid Lindgrens Värld är nästan ett måste om man vill hinna se alla föreställningar (ja, iallafall alla som verkar riktigt bra). Därför blev dag två inte sämre än dag ett. Första dagen gick vi runt och besökte det vi ville och kolla in vad vi ville göra nästa dag. 

Idag startade vi med Karlsson på taket huset och Nils Karlsson Pyssling. Det var mycket roligt att åka, klättra, kasa och annat för barnen i dessa husen. 


Små barn - stora möbler ...


Oj, vilken hylla!!


Här åks det från taket på Karlsson på takets hus, swoosh ...


Så här bodde Karlsson!



Det var gott om föreställningar överallt men emellan dessa lekte skådespelarna med barnen, här leker Alfred och Lina leken "Vem är rädd för vargen". Massor av barn som sprang runt och skrattade ... våra stod med och observerade.


Men lite senare var de med i leken "Var har Emil gömt sig".


Josefine hade i början av sommaren ritat en teckning hon skulle ge till Emil. Som tur var kom vi ihåg detta den sista dagen och hon fick lämna fram den till honom också. Ett stort ögonblick! Han sa "Tack, den var redigt fin!". Hon blev hur glad som helst ...


Att hyra en kärra var en höjdare, det är ganska mycket att gå och emellanåt var det trötta ben som behövde vila ...


Dagen avslutades med middag på restaurang "Linnea" innan hemfärd. En perfekt avslutning på en perfekt semester med trevligt sällskap.


Astrid Lindgrens Värld, att rekommendera för alla barnfamiljer vi känner!!


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.