Utflykt till lekplatsen

/
0 Comments
För första gången på länge kunde Therese följa med Josefine på simningen. Tidigare har det inte passat pga att Lukas behövt äta just då, men då han precis hade ätit innan det var dags att sticka hemifrån chansade vi istället och bytte roller denna söndag. Då stack resten av familjen på en promenad till lekplatsen och sen vidare till affären för att kolla på något till uterummet. 

Men första stopp var lekplatsen. Madeleine älskar lekplatsen, oavsett vilken lekplats det är. Det spelar ingen roll att vi har sandlåda, två gungor, ett utkikstorn, kasebana och en lekstuga på tomten. Lekplatsen är alltid snäppet bättre ... nåväl Vi gick iväg och hittade ganska snart en rolig sådan med kasebana ... 


Här lekte vi med alla möjliga saker ... tro inte att hjälmen skulle av (hon körde sin sparkcykel därav hjälmen) utan den var på under alla lekar ...

Lukas gjorde sitt bästa för att vara med ... dvs sova sött i sin vagn.



OK, karusell har vi inte hemma och den tillhör nog det roligaste som finns på lekplatsen. ... (puh, går det att bygga en sådan tro?)

Efter ett besök på affären och en glass i solen kom vi hem lagom tills dess att Therese och Josefine kom hem från stan. Josefine hade cyklat hela vägen både dit och hem ... bra träning.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.