Madeleines rum är äntligen klart

/
0 Comments
Så var vi äntligen där ... rummet är klart och Madeleine flyttar in igen. Hon lämnar det rum hon delat med Josefine under två månaders tid för att sova i eget rum igen. Men innan det blev klart hände de mycket. 

Vi hade stor hjälp av den glade snickaren Peter, som reste vägg, tog upp och lade igen golv, sågade upp väggen och hjälpte till med mycket i allmänhet. Utan honom hade det inte blivit nåt ... tack för det kompis.


- "Alltså, är det tumstocken som är för kort?"



Tro det eller ej, men efter ett par golv går det lättare och bättre att lägga dem ...

Vi plockade in Madeleines saker i rummet och "piffade" till det sista med medan barnen nyfiket lekte inne på Josefines rum. Det var många "är ni klara snart?" frågor men de var duktiga och höll sig utanför. När det väl var dags fick de komma in. Madeleine var helt tyst ... vi hoppas det berodde på att hon var helt förstummad ... Josefine var den som gick igång med med "Jag vill åsso ha en sån ..."


Josefine vid sagoträdet ...


Lekbord med djungeltema och magnettavla för övning av bokstäver och siffror. Madeleine låtsasläser genom att härma ljudning ... det låter jättekul, men det är en start ...


Nu är sängen lite större, i kombination med en sänghimmel. Sänghimmel ja ... eller hiss som Madeleine själv säger. Det funkar för oss.


Här har tjejerna fastnat i ett analogt Wordfeud!

Madeleine i "hissen"

På det stora hela är vi mycket nöjda, tidplanen höll den här gången och det blev riktigt fint och lagom stort. Check på den, dags för nästa projekt ... det kan väl inte vara slut redan?


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.