En bra vård-av-barn dag

/
0 Comments
Det är verkligen inte alltid kul att "vabba" med barnen när de är sjuka. Men att vara hemma den där extra feberfria dagen kan ibland vara härligt om de är i princip helt friska och krya. Att dessutom vädret är bra gör inte saken sämre. Det var precis vad som inträffade i fredags. Det blev en härlig dag med lek i sandlådan, cykling till Blomsterhuset för lite nya inköp till trädgården.

- Pappa, vad är det du har köpt för blomma? (Josefine)
- Det är elefantgräs
- Huhm ... då måste vi köpa två elefanter som kan äta det! (Josefine)

Det är så små härliga tankar som rör sig i de små hjärnorna ibland ...

Vissa man träffar tycker att Josefine och Madeleine är lika. Vi brukar inte hålla med om detta, men på dessa bilder är de ganska lika ... ja, lika ROSA iallafall ... vart kommer allt det rosa ifrån?

På Madeleines födelsedag (den 15:e) var vi bjudna till mormor och morfar Ronny som hade kalas samma dag då de har födelsedag under maj månad. Men då fick även Madeleine några paket att öppna, varav ett var en fin sparkcykel. Hon var inte så sugen på att ta hem sparkcykeln i den kartongen den kom i (ej ihopsatt), men efter lite övertalning gav hon med sig. Senare på kvällen skruvade vi ihop den och så här bra och fin blev den ...

Hon tycker det är så kul att hon har en egen sparkcykel. Så fort det finns chans till det ska hon in i förrådet och hämta den. Efter lite tips och råd börjar hon förstå hur det funkar ... storasyster är en bra lärare även om hon har helt annan fart i benen ... än så länge ... Tack mormor och morfar Ronny för min sparkcykel (skulle säker hon säga om hon kunde prata en hel mening), nu låter det antagligen något i stil med:

- Tat momo ... ykla ... itty


Här är de uppradade ... brrr ... Go Kiiitttyyyy ....



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.