Operation Josefine

/
0 Comments
Som många av Er vet har vår lilla Josefine snarkat som tusan ett bra tag nu. Detta har verkligen påverkat henne. Hon har varit konstant trött samt haft en del svängningar i humöret. Efter undersökning under förra året fick vi en operationstid den 20 januari för att ta bort en del av halsmandlarna (det blev polypen också). Detta gick jättebra, hon var verkligen superduktig under hela tiden, från det att vi kom till sjukhuset, ombytet, sticket i armen, insomnandet och ända fram till uppvaknandet. Då var hon ganska arg, men hon somnade om ganska snabbt och vaknade som en ganska glad och pigg tjej. Efter ett par dagar hemma är hon som vanligt igen, en glad liten tjej som dock inte snarkar. Detta innebär att vi numera måste gå verkligen nära för att se om hon sover ... omvänt problem ... men till det bättre.

Eftersom vi inte visst exakt hur hon skulle reagera efter detta fick vi rekommenderat att vara hemma med henne i fem dagar. Då det var studiedag hon dagmamman på fredagen kunde det bli lite "tråkigt" för Madeleine om Josefine skulle ha ont och vilja sitta i famnen hela dagen. Men då ställde mormor Gullvi upp och passade Madeleine. Stort tack för det!

Nu blev det inte så illa som vi trodde utan Josefine var pigg nästan hela dagen förutom framåt kvällen då hon fick lite feber under två dagar. Nu idag (måndag) är sista VAB dagen och imorgon ska hon gå till dagmamman som vanligt.


Det ska bli riktigt spännande att se om detta förändrar henne något ...


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.