Bygge av lekställning

/
1 Comments
När Josefine fyllde år fick hon tillsammans med Madeleine en lekställning av oss. En som vi skulle bygga till dem. Sagt och gjort, nu var det dags ... nu när vädret börjar bli bra och det är roligt att vara ute. Barnens morfar / Mårtens svärfar Rolf var med och byggde. Tur var väl det, erfarenhet är alltid bra att ha, även om jag hade en idé om hur den skulle se ut är det skönt med lite byggtekniskt stöd. Efter ett inköp av material tidigare i veckan startade vi bygget när resten av familjen tog en tur till stan. Vi startade som på alla byggarbetsplatser ... med kaffe och ostfralla !

Men sen satte vi fart. Några vändor senare på den lokala bygghandeln för inköp av mer skruv och lunch på stan hade vi kommit en bra bit på vägen. Målet med dagen var att barnen skulle kunna gunga och kasa på kasebanan.

Visst hann vi dit. Nu ska de skruvas på lite väggar för det som ska bli en lekstuga under plattformen samt att det ska komma till lite färg för att liva upp det "roliga" impregnerade träet. Vad tycks?

Jag kan själv se framför mig två små tjejer som gungar, kasar och säljer glass i kiosken medan jag lapar sol och fikar på trädäcket ... ja, eller nästan iallafall ...



You may also like

1 kommentar:

Pernilla sa...

Hampus ser fram emot detta i sommar att sälja glass med sina kusiner.

Använder Blogger.