Josefines kalas

/
0 Comments
Eftersom det är lite svårt att ha kalas mitt i veckan hade vi bestämt oss för att ha släktkalas för Josefine på en lördag. Det blev jättekul och Josefine tyckte om uppvaktningen med paket och presenter. Det roliga med barnkalas är att de öppnar ett paket och börjar leka med det direkt ...

Madeleine fick såklart hjälpa till med öppningen efter ett tag. Hon var mest road av pappret eller snöret som var ännu roligare att leka med.

- "O här sitter jag och öppnar syrrans paket ..."

Då tårtan inte föll henne i smaken hade hon beställt kladdkaka. Denna gång hade vi fått tag i jordgubbar som vi kunde använda som garnering.

Här ska Josefine blåsa ut sina ljus, men hon vill inte blåsa ut dem själv utan vill att Therese ska hjälpa till.

- "Du osså mamma!"

I ett paket från mormor och morfar Ronny var det en sparkcykel model "Hello Kitty". Den blev populär direkt. Tur att hon öppnade det paketet mot slutet. Här hjälper morfar till med monteringen av cykeln.
Här tas cykeln för en provtur i hallen. Lite försiktig till en början men det tog sig sedan.

Madeleine blev ganska trött av all uppståndelse och sov en liten sväng. När hon sen vaknade ville hon inte riktigt vakna till utan tog sig en extra tupplur på Therese, visst ser det mysigt ut?

Ibland är det ganska skönt att dra sig tillbaka till rummet i all uppståndelse på sitt kalas. Här sitter Josefine hon mormor som läser en bok.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.