Vår nya vardag

/
1 Comments
Mårten är hemma i två veckor och tar ut sina 10 pappadagar i samband med födseln vilket Therese och Josefine tycker är jätteskönt. Josefine får ej vara hos dagmmamman när Mårten är hemma vilket inneär att vi ska hitta nya rutiner vad gäller lek, mat och amning bla.
Josefine leker och leker, på bilden nedan har hon lagt ut en duk på golvet och solar sig (detta har hon dock ej lärt sig av sina föräldrar utan av sin dagmammekompis Maja som varit på utlandssemester).
Tösen, som fortfarande ej fått något namn, har lite svårt att komma till ro på dagtid men det gör inte så mycket då hon sover väldigt gott om nätterna vilket innebär att vi också sover gott!! Hon sover mellan oss ovanpå en kudde med en nyinköpt filt. Då hon har ett mycket större sugbehov än vad Josefine hade har hon sedan någon dag tillbaka fått napp, vilket går jättebra.
Så här sött sover man när man är mätt och belåten.

Josefine hittade sitt gamla babygym i källaren och ville testa det, sagt och gjort vi plockade fram det och Josefine tyckte nog att det var roligare än vad Tösen tyckte.

Bor man i en småstad så lägger man upp nyfödda bilder i den lokala tidningen. Morfar hjälpte oss häromdagen med fotograferingen och här är bilden vi tänkte skicka in till Trelleborgs allehanda. Bilden kommer både i papperstidningen och på nätet


You may also like

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är full fart hemma med andra ord.;o)kram från oss i el Stockholmo

Använder Blogger.