Vinterdagar i Trelleborg

/
1 Comments
När det är vinter i Trelleborg gäller det att passa på att vara ute. Ja, eller inte. Kylan går rätt in i märgen, inte alls som den torra kylan från vårt julfirande i Sälen. Nej, detta är kallt. En morgon i veckan var det -9 ... brrr. Men i söndags var det iallafall lite varmare och hela familjen tog en liten promenad till lekplatsen vid Östervångsparken. En klassiker från mamma och pappalediga tiden. Fortfarande lika rolig, även om vår lille Michelingumma hade lite svårt att göra allt med vantarna på.

På vägen hem passerade vi igenom kyrkogården och där såg vi diverse blommor som hade råkat ut för lite frost, men ack så vackra, eller hur?

Idag är det Trettondagen och Therese är på jobbet. Det är snålblåst och snöar lite. Då gick vi båda en promenad till den närmaste lekplatsen, men inte ens Josefine tyckte det var roligt så vi vände hemåt efter 10 minuter. Lite bollsparkande i trädgården som Ni vet sedan tidigare. Men efter det ville Josefine så gärna leka lite i sandlådan trots att hennes pappa försäkrade henne om att sanden var genomfrusen och därigenom stenhård. Men men, det måste prövas. Fram med spaden och hinken och ut i sandlådan. Som Ni ser på bilden står sandkakan fast ... sen i somras, genomfrusen och orubbad.

Om Ni undrar varför glasögonen är med blåste det rakt i ögonen under vår korta promenad, något lilla tjejen inte gillar.


You may also like

1 kommentar:

Familjen Malmqvist sa...

Hon är nog det sötaste jag har sett på hur länge som helst med skidglasögonen så där på svaj... Skulle vilja komma hem och pussa henne men det där med kylan rätt in i märgen gör nog att jag väntar några månader till.
Pussen kommer här istället!
Kram från Charlotte

Använder Blogger.