Semester del 2

/
0 Comments
I del två av vår semester i Stockholmstrakten tog vi oss ut på landet till Mariefred för lite grillning, bad och sovande i husvagn. Vädrets makter var med oss nästan hela tiden. Vi hann med att äta italiensk glass i småstaden, ta en tur vi vattnet och ta kort med det fina slottet Gripsholm i bakgrunden. Många fina båtar låg det också i hamnen ...

Dag två var det jättefint väder på morgonen så vi drog iväg till det mest barnanpassade badet i Kalkudden, Fågelbadet. Där hade vi roligt i vattnet. Josefine gillade verkligen att snurras i vattnet gång på gång ... även om vattnet var allt annat än varmt. En annan badande uppskattade vattnet till 19 grader, men efter ett testdopp skulle jag nog själv säga att 16 grader var närmare sanningen. Ni vet när man hoppar i, får den första chocken och den försvinner inte, då är det kallt ... brrr.

Även om det inte är jättelångt att gå kan det vara kul att tillämpa de transportmedel som finns till hands. Flakmoppe till exempel. Jag kan inte komma ihåg senast jag åkte flakmoppe, ja eller moppe överhuvudtaget. Nu fick flickorna skjuts med moppen från badet till stugan.

Åka motorcykel var också något nytt ... nu blev det inget åkande, men poserande på motorcykel var roligt det med ...



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.