Mjukglass med smak av Piggelin

/
3 Comments
Idag är det onsdag och Josefine har haft lite feber under dagen. Enligt vad jag läst mig till i böcker kan febern mildras (jaja, jag är ingen läkare heller ...) lite med glass. Det tar jag som en bra ursäkt att åka ner till Tant Gul och äta mjukglass. Efter att lillan sovit 3,5 timmar på raken var det dags för en liten tur på cykeln för att komma ut i det fina vädret. Nu kanske Ni undrar om hon gillar glass ... kolla in filmen och säg vad Ni tycker. Förresten, veckans smak på mjukglass var Piggelin ...



ps. Filmen är felvänd igen, kommer aldrig ihåg hur det ska vara ... kanske är dags för en ny telefon ... det blåste också ute ganska mycket så ljudet är inte optimalt.


You may also like

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det där måste på något sätt vara en av mosters gener. Hon verkar vara exakt lika tokig i glass som Charlotte!!! Absoluta minimum är 2 liter glass i veckan här och med den aptiten som Josefine visar så är hon nog ikapp och förbi moster i slutet av sommaren.

Anonym sa...

Kan du inte i alla fall vinkla filmen åt höger nästa gång??
Den pärlan kan man ju inte låta bli att titta på gång efter annan, så det blir lite snedvridning.

Anonym sa...

Det är tur det inte finns någon räknare på hur många gånger man ser denna filmen. För vi har med råge överskridit vår maxgräns.

Använder Blogger.