Helgen i Stockholm

/
0 Comments
Mot Stockholm
I fredags åkte tog vi flyget mot huvudstaden för att gå på kalas. Det var också ett test för att se om Josefine gillade att flyga eller inte. Vi hade lyckats få tag i ganska billiga biljetter med Malmö Aviation. Här ska vi checka in våra väskor och bilstolen som specialbagage. Josefine somnade i bilen på vägen till flyget.

Vi kom överens om att vi skulle turas om att ha Josefine i knät på flyget. Therese fick börja, och hon fick också fönsterplatsen.Flygresan gick bra, snabbt och till vår förvåning fick vi en smörgås, juice, kaffe och godis under resan. Där vinner Malmö Aviation med hästlängder över SAS. Bra jobbat!! Under hela resan var Josefine jättesnäll, ibland sov hon, ibland var hon vaken. Det var först under inflygningen som hon började fäkta med armarna och ta sig åt örat. Hon kände nog av tryck förändringarna. Då fick Therese ge henne lite mat. Då gick det jättebra. Väl på Bromma, blev vi hämtade av Kjell för bilfärd och övernattning i Farsta. Där väntade kvällsmat.

65-års kalas
Josefine sov som hon brukar, hela natten och vaknade nån gång vid 6-tiden. Sen var det mat för henne vilket följdes av frukost för oss andra på Pensionet Filippan. Sen var det dags att åka på kalas, då farsan fyllde pensionär. Vi lånade mammas lilla Opel och styrde mot Tullinge. Lite fika på altanen med barnpassning för Josefine.

Följdes av förberedelser för festen, kylda drycker är A och O på sommarfester.

På fester finns det nästan alltid frivilliga barnpassare, här är det faster Pernilla som passar på.

Födelsedagsbarnet skålar med sina bordsgrannar

Födelsedagsbarnet fick lite olika paket. Här är ett stort kort - precis som i framtiden.

Jessica kelar med Josefine och passar samtidigt på att prata med Therese.

Ett 30-tal gäster i trädgården, vi hade mycket tur med vädret, det var sol och fint hela dagen. Här är det Mårten, Josefine och Magnus som svalkar sig i varsin stol

Fotograferar man hela festen, kan man nästan räkna med att förr eller senare hamna på en bild själv ...

Dricka fanns det gott om, här är det påfyllning. Maten var också fantastiskt god, plockmat av alla slag och till mångas glädje.

På slutet av kvällen när några folk hade åkt hem, samlades återstående gänget i lusthuset framför dammen. Där fick till och med Mårten och Therese vara med på ett kort.

Vid söndagens frukost fick vi lite hjälp med barnpassningen av Kicki och Olivia.

Besök hos Karin och Martin
Efter frukost och lite snack på förmiddagen drog vi till landet, där Josefine fick ännu mer uppmärksamhet.

På eftermiddagen åkte vi ut till Karin, Martin och Emila för att kolla in hur deras hus har blivit då de haft några snickare som hjälpt dem med övervåningen. Fint blev det vill jag lova.

Emilia är en liten spelevink och vill gärna vara med på bild

Hunden Cesar blev ganska avundsjuk när vi alla lekte med Emilia eller Josefine och ville gärna vara med, han fick ligga i Mårtens knä ett tag

Vi passade på att ta ett kort när kusinerna var samlade i soffan. Det var inte lätt att få alla att titta, skratta eller låta bli att hålla på med händerna eller peka.

Faster Karin hjälper till med barnpassningen ... Josefine leker med sina händer ...

Mot Trelleborg
På måndagen åkte vi tillbaka till Trelleborg, och denna gång var det Mårtens tur att få ha Josefine i knät. Hon var snäll hela vägen förutom på inflygningen då trycket antaligen började göra sig påmint. Då var det ganska opraktiskt att ha henne i knät i bältet om Therese skulle ge henne lite mat. Men det gick bra, det måste dock sett ganska kul ut. Men väl nere på marken störtjöt Josefine iallafall ända till vi kunde plocka upp henne i famnen. Men hon var inte ensam, det lät som en hel symfoniorkester i planet.



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.